Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Systemer

I Seasat har vi igennem hele vores virksomhedshistorie leveret VSAT antennesystemer. Vi lægger derfor stor vægt på at kvaliteten af vores udstyr, matcher med kvaliteten af vores service, og kun det bedste er godt nok.

Vi har installeret over 400 VSAT systemer og har masser af erfaring og kompetence indenfor kommunikation til Søs.

Da vi ikke går på kompromis med kvalitet, går vi ligeledes ikke på kompromis når vi udvælger vores leverandører. Cobham Satcom, Intellian og KNS er de leverandører vi anser som værende de førende inden maritime stabiliserede antenner.

Ikke alle mener at størrelsen betyder noget…

Alle har forskellige behov, derfor tilbyder vi antenner i størrelser fra 45 cm helt op til 3,5 m, således gør vi det muligt at finde den størrelse der passer dig.

Hardware

Hos Seasat tilbyder vi VSAT systemer, herunder KU, KA, C og X, fra markedsførende leverandører af højeste kvalitet.

KA-bånd

Med Sailor KA antennesystemer er det nu muligt at køre på den nye THOR 7 HTS fra Telenor Satellite Broadcasting, i frekvensområdet 27-40.

Til denne løsning gøres der brug af Sailors VSAT 600 eller deres bestseller VSAT 900 system, der sikrer høj og pålidelig performance.

​KU-bånd

Cobham Satcom er vores primære leverandør af Sailor og Sea Tel, derfor kan vi tilbyde dig det bredeste udvalg af pålidelig og høj performance VSAT KU båndtjenester som er tilgængeligt på markedet. Disse løsninger inkluderer 3-aksestabiliserede antenner for pålidelig og høj båndbredde, samt en fleksibel installation.​

​C-bånd

​C-bånds antennesystemerne fra Sea Tel indeholder en ICU, hvilket udelader problematikken som det manuelle skifte mellem feeds fra forskellige regioner indebærer, samtidig med at der opnås den optimal præcision og retningsbestemmelse blandt alle maritime C-båndsantenner på markedet. 

X-bånd

Seasat er en af de få virksomheder, som er autoriserede distributører af X-bånd løsninger til flådeskibe. Dette har vi været lige siden vores opstart i 2004, og ligger derfor en stor ære i at servicere nationale såvel som internationale flåder.

Flådeskibe er ude i al slags vejr, og derfor er optimal beskyttelse af antennen essentiel. Vi har derfor nøje udvalgt Sea Tels X-bånds antenner til vores løsninger, da de yder en uovertruffen stabilisering af antennen og samtidig leverer en effektiv og solid forbindelse der egner sig til C4ISR.​

​​SAILOR 900 - Todays bestseller

Seasat A/S​

CVR: 27004784

Theilgaards Torv 4​

DK-4600 Køge

Telefon: +45 4494 5406
​E-mail: info@seasat.dk​