Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om Seasat A/S

I 2004 leverede Seasat A/S en Sea Tel 4203 til Det Danske Søværn. Det var den første maritime VSAT antenne i Europa.
​Siden da har vi været dybt involveret i maritim satellit kommunikation og TV.

Seasat er specialister indenfor satellit kommunikation til søs.

Vi fokuserer på satellitforbindelsen til skibet og det alene. Det betyder at vi sjældent involverer os med netværk og IT setup på skibet eller har en stor portefølje af andre produkter.

Det har vi valgt, fordi vi tror på at det kræver skarpt fokus at opretholde stor ekspertise indenfor maritim satellit kommunikation. Fokus og dedikation.

Det er vigtigt for os at vores kunder kan stole på at vores råd er baseret på hvad der er bedst for dem og ikke hvad vi potentielt kunne sælge at andet udstyr.

Der er andre der er rigtigt gode til de supplerende løsninger og dem arbejder vi gerne sammen med.

Vi er en uafhængig leverandør og rådgiver. Vi har partnerskaber direkte med producenter og satellit operatører og udvælger nøje hvem vi arbejder sammen med. På den måde har vi skabt et solidt fundament for at kunne tilbyde en løsning der passer til de specifikke behov der findes i den maritime branche.

Hvis ikke vi har den rette løsning til dig, fortæller vi dig det.

Vi holder os opdaterede på hvilke teknologier og løsninger der findes i markedet på nu og i horisonten.

Da vi ikke er bundet til én specifik udbyder eller producent behøver vi ikke få en løsning til at passe kunden. I stedet kan vi tilbyde den rette løsning for hvert enkelt skib.

Vi ser vores rolle med kunder som en rådgiver og samarbejdespartner. Seasat kan hjælpe med at forklare og vise hvad der er muligt, hvad der er nødvendigt og hvad der er på vej.

Vi arbejder hårdt for at vores kunder kan stole på os. Det kræver transparens og klar, ærlig tale. Ikke kun i den indledende samtale, men løbende.

Vi er altid klar på en snak om maritime satellit kommunikation!

Seasat A/S​

CVR: 27004784

Theilgaards Torv 4​

DK-4600 Køge

Telefon: +45 4494 5406
​E-mail: info@seasat.dk​