Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Starlink Maritime

Starlink's maritime service tilbyder global dækning med op til 220 Mbps til søs.
​Det er verdens største satellitkonstellation med tusinder af satellitter i såkaldt "Low Earth Orbit (LEO)", hvor satellitterne roterer om jorden i ca. 500-600 Km højde. Det betyder at der kan leveres høj hastighed og lav latency til brugere overalt på kloden.
​De revolutionerende raketter og satellitter samt den banebrydende antenne-teknologi muliggører hastigheder til søs som aldrig er set før.​

​Hvis du er nysgerrig på Starlink og vil klædes på mht. muligheder, begrænsninger, priser og betingelser, så book et kort møde med os her:​

Vælg abonnement efter dataforbrug

Med Starlink er der ikke massevis af muligheder at vælge imellem. Alle får den samme hastighed og man vælger abonnement efter ​hvor meget data man forventer at forbruge. Der findes for øjeblikket 3 abonnementer med forskelligt data-loft.

50 GB

Data inkluderet per måned​

1000 GB

Data inkluderet per måned​

5000 GB

Data inkluderet per måned​

Valg af antenne er simpelt - der er kun én

​Der findes kun én godkendt antenne til mobilt maritim brug: "Starlink Flat High Performance antenna". Den kommer med næsten alt der skal til for at installere. 

Få lavet et beslag og placér den så den har klart syn mod himlen, forbind den til skibets netværk og så er den online.

Leveres i samarbejde med ANUVU

For at sikre en professionel, fleksibel og fremtidssikret leverance og service, leverer vi i Seasat Starlink løsninger i samarbejde med vores tætte partner Anuvu. Dette samarbejde sikrer at vi kan tilbyde Starlink med den kvalitet i service, support og håndtering som vores kunder forventer.​

Hvad skal du være opmærksom på?

Selvom antenne og abonnement er overskueligt, så er der flere ting du bør være opmærksom på når du overvejer Starlink:

 1. Håndtering af data-forbrug.
  ​Starlink abonnementer har et data-loft. Bruger man mere data end allokeret vil systemet enten lukke ned eller der faktureres for overforbrug. Det er vigtigt at have en klar plan for hvordan forbruget monitoreres, kontrolleres og eventuelt begrænses.
 2. Håndtering af flere WAN input.
  ​Vi oplever typisk at Starlink installeres på et skib der allerede har forskellige kommunikationsformer, såsom VSAT og 4G. Der er nødvendigt at have udstyr der kan håndtere flere inputs og eventuelt kontrollere dem intelligent, så den samlede forbindelse optimeres. Dette klares oftest af en SD-WAN løsning.
 3. Behov for back eller supplement?
  Starlink tilbyder ingen SLA eller garanti for hverken performance, båndbredde, oppetid, priser eller betingelser. Det er en take-it-or-leave-it løsning og Starlink forbeholder sig ret til at ændre alting med kort varsel.
  ​Det bør man holde sig for øje når  skibe i stigende grad bliver mere "connected" hvor både skibsoptimering og forretningsgange kræver en internetforbindelse. Det betyder at et skibs Satcom/4G forbindelse i stigende grad bliver kritisk infrastruktur. Er dette tilfælde, bør man grundigt overveje mulighederne for backup og supplement til en Starlink forbindelse.

​Hvis du stadig er nysgerrig, så book et kort møde med os her:​

​Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at udfylde kontaktformularen her,
​så svarer vi hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Seasat A/S​

CVR: 27004784

Theilgaards Torv 4​

DK-4600 Køge

Telefon: +45 4494 5406
​E-mail: info@seasat.dk​