Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Regional Satellit kommunikation

​Når du overvejer en investering i en maritim satellit kommunikationsløsning bør du overveje hvor dine skibe opererer, både nu og i fremtiden.

Hvis du har en flåde af skibe, kan det tilrådes at se på behovet og sejlområdet for hvert enkelt skib i stedet for at vurdere hele flåden samlet. Det er sandsynligt at der er enkelte skibe der er regionale selvom flåden som helhed er global.

Det er generelt dyrere at tilbyde en global løsning end end regional. Satellit konstellationerne i en global service er større og infrastrukturen på jorden kan være kompleks. Alt dette tilfører til omkostningen ved at etablere og køre et netværk, en omkostning som kunden skal betale, hvilket oftest gør de global løsninger dyrere end regionale løsninger.

Ved at vælge en regional løsning er der god chance for at vi kan tilbyde mere båndbredde, højere hastighed til en lavere pris sammenlignet med en global løsning.

For regioanle løsninger arbejder vi med to primære partners: Telenor Satellite og Viasat

​Telenor Satellite

Telenor Satellite er Europas mest versatile satellit operatør, som leverer premium, høj-kvalitet data service til både land og maritime kunder.

Telenor satellite leverer til over 18 millioner hjem, 1600 skibe, 600 land terminaler og mere end 400 broadcasters. 

Telenor Satellite forsyner maritime brugere med en regional Ka-bånds VSAT service gennem deres THOR7 ”High Throughput Satellite” HTS. Dækningsområde for denne regionale løsning er henholdsvis Nordsøen, Nordatlanten, Østersøen, Det Sorte Hav og Middelhavet.

Løsningen kaldes ANKER og er en portefølje af fleksible og skalerbare services der er attraktive for en række forskellige kunder og skibe.

Mere om Telenor Satellite

Viasat

​Viasat er et globalt kommunikationsselskab med en tro på at alt og alle i verden kan forbindes. I mere end 35 år har Viasat leveret til forbrugere, virksomheder, regeringer og forsvar rundt om i verden.

I dag er Viasat igang med at udvikle det ultimative globale kommunikationsnetværk der kan levere høj kvalitet, sikre, prisvenlige og ikke mindst hurtige forbindelser globalt. På jorden, i luften og på søen.

Viasat har nu regionale services på Viasat-2 og KA-SAT satellitterne med exceptionelle båndbredder og hastigheder i et hidtil uhørt prisleje.

Hastigheder på op til 100Mbps!

Mere om Viasat  

Seasat A/S​

CVR: 27004784

Theilgaards Torv 4​

DK-4600 Køge

Telefon: +45 4494 5406
​E-mail: info@seasat.dk​