Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Antenne Systemer

Siden 2004 har Seasat A/S været involveret i salg og support af maritime VSAT antenne systemer.
​Vi har installeret og serviceret tusindvis af antenner og har en dyb forståelse og viden for disse specialiserede systemer.

Vi arbejder direkte med de ledende producenter og er trændet og certificeret til at sælge, installere samt servicere VSAT og TVRO systemer fra Cobham SATCOM (Sea Tel & SAILOR brands), Intellian og KNS.

Vi udvælger nøje hvem vi arbejder sammen med og hvilke produkter vi anbefaler. Vi leverer til skibe der sejler i de mest krævende omgivelser, så udstyret er nødt til at leve op til den højeste standard.

På tværs af vores leverandører kan vi levere VSAT og TV antenner fra 45cm til 3.5m i alle relevante frekvensbånd som L/Ku/Ka/C og X-bånd.

Valget af VSAT antenne

Hvilken VSAT antenne der vælges er ofte bestemt af hvilken satellite service den skal operere på. En VSAT antenne skal være certificeret på satellit netværket, så din foretrukne service har en liste af antenner der kan vælges fra.

Der findes en lang række VSAT antenner og det kræver ofte specialistviden at gennemskue valget og forstå de kompromisser og potentielle faldgruber der kan være. Seasat kan hjælpe med dit valg.

Kontakt os

 

​​SAILOR 900 - Todays bestseller

maintenance_logo

Seasat A/S​

CVR: 27004784

Theilgaards Torv 4​

DK-4600 Køge

Telefon: +45 4494 5406
​E-mail: info@seasat.dk​