Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Maritim Satellit TV​

​TV til søs er stadig en værdsat fritidsbeskæftigelse på et skib, men det kan være en udfordring at finde frem til hvad der er tilgængeligt, hvordan man får det vist på skibet, samt om det er lovligt.

Seasat A/S har mange års erfaring med maritim satellit TV og arbejder direkte sammen med kanaludbydere som Allente. Vi kan finde den rette løsning til dig og dit crew.

Der er flere dele der skal være på plads for en succesfuld TV installation:

  1. Den rette antenne, ofte kaldet en TVRO (TV-Receive-Only). Denne skal naturligvis være bygget specifikt til maritim brug.
    ​Seasat arbejder direkte sammen med de ledende producenter indenfor maritim satcom og TVRO systemer: Cobham SATCOM (SAILOR & Sea Tel), Intellian og KNS og kan tilbyde antenner til ethvert behov og sejlområde i størrelser fra 45cm til 3.5m.
  2. I de fleste områder kan du finde såkaldte "Free-To-Air" kanaler. Disse kan modtages med en standard set top box. Men udvalget og kvaliteten af disse kanaler er dalende så du får sandsynligvis brug for et TV abonnement hvis du vil se dine foretrukne kanaler.
    ​Seasat arbejder med de ledende udbydere, som Allente, og kan tilbyde specifikke maritime abonnementer for at sikre at dine skibe er både underholdt og overholder gældende regler.
  3. I mindre skibe anbefaler vi normalt at distribuere TV signaler direkte til hvert TV ombord. Dette kræver en set top box og dekoder-kort til hvert TV.
    ​​I større skibe kan man vælge et centraliseret TV distributionssystem hvor dekodning og signalhåndtering er styret centralt og distribueret over de standard TV kabler der normalt er at finde på skibet.

Seasat kan hjælpe dig med at finde den rette løsning og vi kan levere alt nødvendigt udstyr og stå for installationen, så du kan læne dig tilbage og nyde dine favoritkanaler.

Tag fat i os

Seasat A/S​

CVR: 27004784

Theilgaards Torv 4​

DK-4600 Køge

Telefon: +45 4494 5406
​E-mail: info@seasat.dk​