Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hovedstation

Hos Seasat mener vi at det er fordelagtigt at investere i teknologi der imødekommer nuværende behov, og samtidig kommer fremtidige krav i forkøbet. Som kunde hos os investerer du i løsninger der kombinerer højst mulig effektivitet med pålidelighed, heriblandt får du også fordelene ved at have en hovedstation som er dansk produceret af en af Europas største producenter af disse, nemlig Triax.

​Med Triax’s IP-pool teknologi, er du ikke afhængig af antallet outputs på din multi-switch. Med en Hovedstation ender alle signaler i stedet i dennes IP-pool, hvorfra disse signaler konverteres til de fornødne outputsignaler, og dernæst sendt videre til samtlige outputmoduler. Du har derfor fri mulighed for at vælge hvor og hvor mange steder du vil se TV.

I samarbejde med Triax, kan vi hos Seasat tilbyde dig nogle af markedets mest innovative hovedstationer. Begge er konfigureres via web interface.​

​Af disse tilbyder vi følgende:

TDH 800

TDH 800 er ideel for dig der ønsker en fleksibel, men samtidig kompakt og pålidelig løsning.

Grundet TDH 800’s simple design med færre moduler, får du en nemmere installation, konfiguration og service håndtering. Trods det simple design, bliver der ikke gået på kompromis med teknikken. Hertil har du stadig den IP-pool og multiplex teknologi, som sikrer nem og fleksibel håndtering af dine TV-muligheder.

TDX

TDX er baseret på banebrydende teknologi, til dig der sætter store krav til fleksibilitet, performance og komfort. Denne løsning er ideel til dig der ønsker alle TV-signaler og muligheder.

Med TDX hovedstationen er det muligt at kombinere op til 3 enheder i et system, således at du har flere kræfter til rådighed. Ydermere er det muligt at have op til 72 PAL, QAM eller COFDM-kanaler på din hovedstation, så du går ikke ned på manglende kanaler. Derudover kan man i TDX’en tilpasse individuelle løsninger, der gør det muligt at se IPTV.

Seasat A/S​

CVR: 27004784

Theilgaards Torv 4​

DK-4600 Køge

Telefon: +45 4494 5406
​E-mail: info@seasat.dk​