Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Flex Maritime fra INTELSAT

Innovativt og effektivt HTS netværk med høj ydelse​

Intelsat's FlexMaritime netværk leverer satellitforbindelser med høj hastighed og driftsikkerhed til søs."Always-on", global forbindelse hvor end skibe sejler.

​FlexMaritime servicen er specifikt designet til globalt, kommercielt skibsfart og dækker alle de væsentlige ruter.
​Netværket integrerer adskillige lag af "High-Throughput Satellite" (HTS) spot beams med wide-beam kapacitet fra Intelsat's satellit-flåde for at skabe en solid dækning der er modstandsdygtig med indbygget redundans.

​Servicen er tilgængelig på antenner helt ned til 45cm, 60cm og 1m og har både links uden begrænsninger samt med data-grænser.

​Hvem er INTELSAT?

Intelsat er en del af de fundamentale arkitekter af satellit teknologi og opererer den største flåde af satellitter og infrastruktur​ i verden. Denne ekspertise leveres på en global skala for at forbinde mennesker, udstyr og netværk i selv de mest udfordrende og fjerne egne af verden. www.intelsat.com

​HTS netværk med flere lag

​FlexMaritime netværket er kost-effektivt og robust uden at gå på kompromis med hastighed og båndbredde, selv i de mest trafikerede sejlruter. Netværket af satellitter har adskillige lag af beams som eliminerer udfald der kan forårsages af blokering fra skibets konstruktion eller strukturer på land. Den nær-global dækning giver fleksibilitet og skalerbarhed hvis ruter ændres eller behovet for båndbredde ændrer sig.

Garanteret service og dækning

Ved at udnytte størrelsen, bredden og den indbyggede redundans i Intelsats flåde af satellitter, er skibe garanteret forbindelse selv i tilfælde af fejl på enkelte satellitter. Nye satellitter, muligheder og dækning bliver løbende tilføjet til FlexMaritime. Det resulterer i en unik og fleksibel platform der kan leve op til skibsejernes krav både nu og i fremtiden.

Skalerbar og tilgængelig

Da kravene til satcom ændrer sig løbende, er det nødvendigt med løsninger der er kompatible med både eksisterende og fremtidige teknologier hvis skalerbarheden skal sikres. Intelsat har testet og kvalificeret over 30 Ku-band antenner til FlexMaritime, så nye kunder og skibe kan let tilføjes. Ligeledes sikrer den åbne arkitektur at skibsejere kan udnytte nye teknologier og innovation som de bryder igennem.

Hvis du har behov for en professionel, global satcom forbindelse er FlexMaritime fra Intelsat meget muligt et godt valg.

Seasat tager meget gerne en yderligere dialog så vi kan finde frem til om det er det rette for dig.

Kontakt os

Seasat A/S​

CVR: 27004784

Theilgaards Torv 4​

DK-4600 Køge

Telefon: +45 4494 5406
​E-mail: info@seasat.dk​