Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Maritim Satellit Kommunikation - VSAT

Seasat A/S er specialister indenfor maritime satellit kommunikation.

Vi fokuserer på forbindelsen mellem skib og land og det alene.

Satellit kommunikation på et skib kræver en sofistikeret antenne. En solid data-forbindelse og båndbredde kræver en såkaldt VSAT antenne (Very Small Aperture Terminal). Gennem en VSAT antenne kan kan der leveres Internet, data transfer, VoIP, TV og meget andet til søs.

Vi dækker DIT behov. Vi er eksperter i VSAT

Hos Seasat er vi uafhængige rådgivere og leverandører.

Vi har langvarige partnerskaber direkte med vigtigste satellitudbydere og antenneproducenter som er nøje udvalgt så vi kan dække næsten ethvert behov.

Vi er godt klædt på til at tilbyde dig den rette løsning for dine skibe. Hvis ikke det er tilfældet, skal vi nok fortælle dig det. Vi samler på langvarige kunderelationer ikke kortvarige salg.

Udover vores omhyggeligt udvalgte VSAT-tjenester, er det muligt at få skræddersyede løsninger, da vi lægger stor vægt på at imødekomme efterspørgslen fra vores kunder. Vi tilbyder derfor regionale såvel som globale løsninger, der understøttes af henholdsvis KU, KA, C og X båndtjenester, som dækker de behov som du end måtte have.

Udover hardware og tjenester tilbyder vi Danmarks bedste support, hvis der mod forventning skulle opstå problemer med dit VSAT udstyr eller forbindelse.

Kontakt os

Hvis vores måde at gribe satellit kommunikation an på lyder interessant, eller ønsker du at høre mere, så er du mere end velkommen til at kontakte os på 44 94 54 06, eller på info@seasat.dk.​​SAILOR 900 - Todays bestseller

Seasat A/S​

CVR: 27004784

Theilgaards Torv 4​

DK-4600 Køge

Telefon: +45 4494 5406
​E-mail: info@seasat.dk​