Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Sailor Cobham

Sailor 600 VSAT KA system

Sailor 600 VSAT Ka er den mindste, 60cm, og letteste, 37 kg. model tilgængelig til THOR 7 HTS’s netværk. Dette er altså en regional løsning. Udover dens lette og unikke aluminiumsdesign, har man med Sailors VSAT-teknologi strømlinet opsætningsprocessen og maximeret performance.​

Sailor 900 VSAT KA system

Sailor 900 VSAT Ka, 3-aksestabiliseret antennesystem på 1 meter, der baseret på den høje kvalitet og ydeevne som har gjort Sailor til en af de førende brands inden for maritim kommunikation. Sailors 900 VSAT system har skabt en helt ny industri, gennem innovativt design med henblik på at forsimple brugen, samt hurtig opsætning og pålidelig drift og ydeevne. Sailor 900 Ka har også tilgang til THOR 7, og fungerer ligeledes globalt.

Sailor 900 VSAT

​Sailor 900 VSAT er et avanceret maritim stabiliseret Ku-bånds antennesystem. Ligesom sin Ka søster, baseret på sailors høje standarder med øje for forsimplet brug og exceptionel ydeevne. Denne Ku-båndsantenne kan operere globalt, såvel som regionalt.

​Sailor 600 Viasat KA system

​I en kombination af Sailor 600 platformen og viasats anden generation af deres bredbåndsterminal, har man med Sailor 600 Viasat Ka skabt en ny standard grundet antennens brugervenlighed, hurtige opsætning og pålidelighed. Systemets TRIA Interface Unit er monteret på selve antennen, hvilket fjerner behovet for kabler til modem mm. Derved undgår man RF tabet i kablet. Sailor 600 Viasat Ka systemet anvendes som en del af globale løsninger.

Sailor 900 Viasat KA system

​Ligesom sin lillesøster, har Sailor 900 Viasat Ka systemet en TRIA Interface Unit direkte monteret i antennen, der udrydder det umiddelbare RF tab som der normalt forekommer ved brug af kabel. Sailor 900 Viasat Ka kan med sit større øre sikre en endnu højere hastighed, og operere også som en del af globale løsninger.

Seasat A/S​

CVR: 27004784

Theilgaards Torv 4​

DK-4600 Køge

Telefon: +45 4494 5406
​E-mail: info@seasat.dk​