Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Intellian

Intellian v60

Med let og kompakt design er Intellian v60 Ku-bånd antennesystemet ideelt for mindre fartøjer, der døjer med lidt pladsproblemer. Med dens 3-akse stabiliseringsplatform tilbyder v60 en uovertruffen tracking performance, og kan konfigureres til bredbånd, SCPC eller hybride satellitnetværker, således at du kan parre den rigtige service med den bedste hardware.

Intellian v80G

Med sit ”high-gain” RF performance design, der næsten kan måle sig med et 1m VSAT antennesystem, tillader det antennen at operere i udkanten af dækningsområdet.

Intellian v100

Intellian v100 er designet og konstruerert til at operere på Ku- og Ka-bånd, samtidigt med at kunne maksimere dens RF performance på begge båndtjenester. V100’s ”high-gain”, ”precision carbon fiber reflector” sikrer den bedste servicekvalitet på markedet, når den er konfigureret til Ku eller Ka operation, hvilket tillader et bedre ”throughput” og mindre operationelle omkostninger.​

Intellian v85NX

Verdens første konverterbar Ku til Ka-bånds antenne. V85NX kan på enkel vis konverteres fra Ku to Ka, ved at skifte det centermonterede RF montage og Feed med et konverteringskit. Reflektoren og radomen er allerede blevet frekvenstunet til begge satellitbånd, hvilket sikrer maksimal performance på begge. Intellians effektive RF design. Den leverer den bedste performance, sammenlignet med andre 80cm systemer, hvor den gør brug af højere datarater. Den kompakte 85cm antennes tillader installation på mindre fartøjer, og giver dem adgang til 1m designet netværk.

Seasat A/S​

CVR: 27004784

Theilgaards Torv 4​

DK-4600 Køge

Telefon: +45 4494 5406
​E-mail: info@seasat.dk​