Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

SmartShare

I dag kræver det meget af IT-afdelingerne, når de skal understøtte flere hardwareplatforme med endnu flere operative systemer. Derudover skal de enheder som de ansatte som oftest medbringer hjemmefra, tages med i beregningerne. Disse opgaver kræver alle meget tid, og lige så mange penge.

SmartShare Satellite forbedrer måden som internettet nu engang virker på. Den sikrer at alle brugere har adgang til båndbredde, samt stabiliserer internetforbindelsen.

​​SmartShare Satellite måler konstant den tilgængelige båndbredde på sattelitforbindelsen, og distriburer derefter mængden af ledig båndbredde blandt brugerne, uden at påvirkes af behovet i applikationerne der kører. Det vil altså ikke ske, at en enkelt bruger trækker al båndbredden. Ved konstant at måle og justere båndbredden, er brugerne altid garanteret den højest tilgængelige båndbredde på deres internetforbindelse.

Straightshaper 4000

SmartShare StraightShaper 4000 er designet til installationer med satellitbaseret internetforbindelse. Det er et ”easy to use” WAN optimeringsapparat med avanceret båndbreddestyringsegenskaber. SmartShares Dynamic QoSTM og User Load BalancingTM danner en intelligent båndbreddestyring, som garanterer en ligelig fordeling af det tilgængelige bredbånd blandt brugerne. Du vil opleve problemfri brug af VOIP, Cloud, centrale applikationer mm. Alt imens ISP’en bliver mere afbalanceret.

Seasat A/S​

CVR: 27004784

Theilgaards Torv 4​

DK-4600 Køge

Telefon: +45 4494 5406
​E-mail: info@seasat.dk​