Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Iridium

Iridium Certus er Iridiums nye mobile bredbånd, der sammen med den mest pålidelige service giver den højeste L-båndshastighed, hvor som helst på kloden. Dette understøttes af deres 66 cross-linked LEO satellitter, som danner at verdensomspændende net. Fra Arktis til Antarktis vil der altså altid være en satellit, der kan behandle dit opkald.

Iridium Certus leverer den satellitkommunikationsteknologi som den maritime industri kræver, deriblandt global dækning – uden lange servicekontrakter og unødvendigt høje serviceomkostninger. 

Med en standardhastighed på 352kbps, som kan opgraderes til 704kbps, er det muligt for en enkelt platform at levere innovative løsninger der både kan optimere forretningsoperationer, logistik og besætningens velfærd, samt maximere sikkerheden og sikre en pålidelig nødkommunikation.

Ved at understøtte hq-voice og IP-data services samt global GMDSS, vil Iridium Certus muliggøre brugen af en komplet serie af maritime applikationer.​

Sailor 4300 L-BAND

Kompakte og nem at installere er Sailor 4300 Iridium Certus ConnectedTM terminal toppen af L-bånds satcom performance. Sailor 4300 sikrer at du altid linker til Iridium Next netværket, hvilket betyder at du som bruger kan arbejde smartere, mere sikkert og effektivt på dine kommunikations- og digitale applikationer. Ved at gøre brug af Sailor 4300 som dit board link, er du garanteret høj båndbredde og 3 hq voice lines til globale opkald uanset hvor du befinder dig.

Som majoriteten af Sailors produktserier, er Sailor 4300 ligeledes designet til at kunne modstå al slags vejr. Du får altså en høj pålidelighed samtidig med overraskende lave livcyklusomkostninger. Kvaliteten er så høj, at Sailor selv end ikke har planlagt et service- eller vedligeholdelsesinterval inden for de næste 10 år.

Intellian C700

Udviklet til Iridiums globale netværk, og designet til at yde den hurtigste L-bånd bredbåndsservice på markedet, leverer Intellians C700 op til 352kps transmissions- og 704kps receptionshastighed gennem Iridium Certus. 12-element patch teknologi sikrer dig en ubrudt forbindelse, selv i ugunstigt vejr. 

Seasat A/S​

CVR: 27004784

Theilgaards Torv 4​

DK-4600 Køge

Telefon: +45 4494 5406
​E-mail: info@seasat.dk​