Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Blue-C-Mobile

Sammen med Blue-c-Mobile følger IntelsatOne Flex platform, der leverer global høj båndbreddeteknologi, uden at det bliver på bekostning af at du ofrer din brugerkontrol af serviceelementer eller hardware. IntelsatOne Flex er en innovativ tilgang til satellit og netværksarkitekturs anvendelighed. Ku-bånd på wide beams, spot beams og frekvens genbrugsteknologi. Med IntelsatOne Flex tillader du dit fartøj adgang til hurtig globalt internet gennem vores antennesystem med fleksible datapakker fra Blue-c-Mobile, hvilket tillader dit fartøj og besætning at tilkøbe og behandle deres dataforbrug individuelt.

​Hydra box

Hydraboksen er en enhed der gør det muligt for dig at gøre brug af Blue-c-mobiles internetløsning, på din allerede installeret KU-bånds antenne. Boksen er præ-konfigureret, og derfor nem at sætte op. Ved at hverve dig en Hydra Box, slipper du for tankerne om at erstatte din nuværende antenne med en anden.

Datapakker

Data only

Sammen med dig skræddersyer vi en løsning der passer til dine behov. Datapakkerne starter ved 2GB, men den kan som sagt skræddersyes således at den passer præcis til dine behov. Det er muligt, at enkelte fartøjer kan gøre brug af flere pakker samtidigt. Alle datapakker bliver leveret med en MIR på 1.5Mbps/768kbps.

Always on

Always on løsningen gør det muligt at downloade ubegrænsede mængder af data. Dette er ideelt for dig der ikke vil bruge tid på at udregne dit månedlige databehov, og har et større budget. Alle planer er tilgængelige efter en måneds forpligtigelse, og kan derefter blive opgraderet eller nedgraderet fra måned til måned.

Crewsurf

Vi tilbyder Crew Surf som en forlængelse af alle Blue-c-mobiles datapakker. Hertil tilbydes der datavolumen, tidsbestemt adgang og en ubegrænset chatadgang.​​

Seasat A/S​

CVR: 27004784

Theilgaards Torv 4​

DK-4600 Køge

Telefon: +45 4494 5406
​E-mail: info@seasat.dk​