Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Global løsning​

Intelsat - Ku

Hos Seasat har vi indgået et samarbejde med Intelsat, der sikrer dig og dine fartøjer den optimale forbindelse, uanset hvor i befinder jer. Med Intelsats nye FlexMaritime løsning, er det muligt for dig som kunde at integrere en optimeret ”High Throughput Satellite” HTS-platform i din infrastruktur, med en lavere udgift.

Dette er en skræddersyet Mbps service, der er sammensat af deres Intelsat EpicNG og wide beam satellitter, hvilket giver en høj hastighed, på trods af det bredere frekvensområde. Med FlexMaritimes ”multi-layer” satellitnetværk, er du sikret en global og uovertruffen service & dækning.

​Viasat - Ka

​Med Viasats maritime løsning, får du en hurtig og glidende internetforbindelse til alle ombord, til et overkommeligt månedligt beløb. 

Hvad betyder Viasats high-capacity satellitnetværk for dig som bruger?

Højere hastighed, mere data og bedre performance mens du er ude. 

Derudover er der hverken begrænsninger på data eller hastighed, hvilket betyder at din internet hastighed kan nå over 100 Mbps, hvor man typisk har en begrænsning på 25 til 50 Mpbs.​ Løsningen operere over Cobhams SAILOR antenner, som sikrer dig en af markedets bedste og mest pålidelige forbindelser. 

Seasat A/S​

CVR: 27004784

Theilgaards Torv 4​

DK-4600 Køge

Telefon: +45 4494 5406
​E-mail: info@seasat.dk​