Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Infinity

Infinity er en båndbreddeløsning der indebærer styring og optimering, der er specielt designet til IP-baserede kommunikationsløsninger (FBB, VSAT, 3/4G, mm.). Her til tilbydes der også central styring af samtlige systemer og netværk ombord, gennem en brugervenlig interface og uden at være nødsaget til at skulle forbindes med hver server individuelt.

Infinitys sortiment består af Infinity, Infinity Plus og Infinity Cube. Herunder tilhører flere forskellige hardware løsninger, der varierer i performance, funktioner og funktionaliteter.

Infinity

Infinity er som sagt en båndbredde styrings- og optimeringsløsning, som er specifikt designet til den maritime kommunikationsindustri, og kan derfor implementeres uanset hvilken IP-baseret forbindelsesløsning som du gør brug af.

Infinity består enten af en industriel pc eller en server, som bliver installeret ombord, og dernæst i deres Cloud. Derudover består Infinity af en software både on- og off shore, samt en brugervenlig interface hvor igennem din IT-manager kan styre alle Infinity enheder centralt fra samme platform.

​Infinity Plus

Infinity Plus’ differentierer sig fra Infinity, ved at tilbyde en onboard virtualiseringsmiljø.

Infinity Plus kommer i to versioner: en rack mounted version der gør brug af en server, med en 64-bit Intel Xeon processor og har derfor en stor lagerkapacitet. En blæserfri version der gør brug af en industriel pc med en Intel Core i7 processor.

Denne løsning kan altså bruges som den centrale databehandlingsenhed ombord.

Infinity Cube

Infinity Cube er den første ”Cloud on board” løsning på markedet, og sikrer et højt tilgængeligt miljø ombord, samt mange andre fordele der leverer størstedelen af de IT-funktionaliteter som er tilgængelige på land, til fartøjer på havet gennem satellitforbindelse.

Infinity Cube består af to noder som er konfigureret til at operere i en aktiv – aktiv cluster mode, og inkluderer et vist antal tilbehør og periferiudstyr, såsom et en fuldt styret switch, en PDU til at sikre din power supply og en rack hvori alt udstyret er monteret i.​

Seasat A/S​

CVR: 27004784

Theilgaards Torv 4​

DK-4600 Køge

Telefon: +45 4494 5406
​E-mail: info@seasat.dk​