Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

FBB

Hos Seasat tilbyder vi Sailors FleetBroadBand, som et Fail-Over system til vores VSAT-løsninger. Med sin høje performance gør Sailors FleetBroadBand familie det muligt for dig at browse på nettet, sende email, voice opkald og videostreame.Der medfølger Inmarsat FBB Multi-Voice Service til terminalerne, hvor du samtidigt kan tilføje op til 9 voice lines på en enkelt terminal.

Sailor 150 FleetBroadBand

Sailor 150 FleetBroadBand er et kompakt, let, nemt installér bar og overkommeligt kommunikationssystem der yder en sikker internetadgang, email og flere voice lines. Ved brug af den samme teknologi som i Sailors heavy-use FBB-løsninger, kombinerer Sailor 150 FleetBroadBand samtidig internetforbindelse og voice opkald. Ideelt til single users og mindre IP applikationer. Med Sailor 150 FleetBroadBand har du altid 150kbps data tilgængelig, så du kan modtage vejrkort eller sende rapporter til havn, samtidig med at du kan lave telefonopkald eller sende tekstbeskeder.

Sailor 250 FleetBroadBand

Med hastigheder op til 284kbps fra en let og kompakt antenne, er Sailor 250 FleetBroadBand den perfekte balance mellem performance og pris. Den giver dig en hurtig forbindelse og voice samtidigt, hvilket tillader dig at køre online operationelle systemer, såsom remote monitoring, imens du stadig har adgang til din email, intranet/internet og flere voice lines.

Sailor 500 FleetBroadBand

Sailor 500 FleetBroadBand er Sailors flagskib når det kommer til deres markedsførende Inmarsat FBB-portefølje, og er designet til at imødekomme de voice- og datakommunikationsbehov som globale maritime professionelle brugere har.

Sailor 500 FleetBroadBand er designet til fartøjer og platforme med krævende betingelser for forbindelse. Den møder de kritiske behov for voice og datakommunikation, for de maritime og offshore professionelle brugere på globalt plan. På trods af dens kraft er den en kompakt letvægter. Den yder en ekstensiv funktionalitet, inklusiv fuld tilgængelighed til båndbreddesultne IP-applikationer, bredbåndsinternet/intranet, email, sikker VPN og op til 9 voice linier.

Seasat A/S​

CVR: 27004784

Theilgaards Torv 4​

DK-4600 Køge

Telefon: +45 4494 5406
​E-mail: info@seasat.dk​